Start verkoop 23 januari

Je bent van harte uitgenodigd!

Op dinsdag 23 januari van 16.00 tot 18.00 uur zal er een start verkoop event plaatsvinden aan de Berkenlaan 1, 7951 CA in Staphorst. Tijdens deze middag is het gehele verkoopteam van de Slagen aanwezig om al je vragen over het project te beantwoorden en kun je alle verkoopstukken bekijken.

Naast dat je de verkoopstukken bij het event kan bekijken, mag je deze ook meenemen naar huis. Wij nodigen je van harte uit tijdens deze middag!

Ben je helaas verhinderd deze middag? Vanaf 24 januari zijn alle verkoopstukken ook te downloaden op deze website.

Inschrijving

Vanaf 23 januari is de inschrijving van De Slagen in Staphorst officieel geopend en is het mogelijk om je persoonlijke account aan te maken! In je persoonlijke account kun je je kavelvoorkeuren doorgeven of wijzigen en kun je de financiële check aanleveren. Onderaan dit nieuwsbericht staat vast een korte uitleg hoe jij na start verkoop je persoonlijke account direct kan aanmaken!

Let op! Je kunt alleen een account aanmaken met het e-mailadres waarmee je je ook ingeschreven hebt.

Je hebt tot maandag 5 februari 12.00 uur de tijd om je in te schrijven.

Financiële check

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in een woning of vrije kavel van het project De Slagen? Dan moedigen wij je aan om een financiële check te doen. Daarmee weet je precies wat je maandlasten worden en wordt je volledig meegenomen in alles wat er komt kijken bij het financieren van een nieuwbouwwoning.

Om het je wat makkelijker te maken kun je met bijgaand invulformulier naar je eigen (hypotheek)adviseur. Deze kun je door hem/haar laten invullen en meesturen bij de inschrijving na Start Verkoop.

Interesse in wonen op De Slagen? Meld je aan!

Heb je interesse in één van de woningen of wil je als omwonende op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen. Wij houden je graag op de hoogte. Aan je inschrijving is geen enkele verplichting verbonden.