Herinnering inschrijving!

Onlangs is de inschrijving van De Slagen in Staphorst geopend en de deadline van de inschrijving nadert. Heb je je nog niet ingeschreven? Dat kan nog tot maandag 5 februari 12.00 uur.

INSCHRIJVING

Wanneer je je officieel wilt inschrijven moet je een persoonlijk account aanmaken. Ga naar https://mijn.nieuwbouwdeslagen.nl/profile/register en maak een account aan met het mailadres waarmee je je ook ingeschreven hebt op de website. In je persoonlijke account kun je de inschrijving officieel afronden, je kavelvoorkeuren aangeven en je financiële check inleveren.

Let op! Je inschrijving is pas officieel afgrond wanneer je de inschrijving digitaal hebt ondertekend. Lukt het niet? Neem dan contact op met Boertjes Makelaardij & Hypotheken!

Je hebt tot maandag 5 februari 12.00 uur de tijd om je in te schrijven!

TOEWIJZING

Nadat wij alle inschrijvingen hebben ontvangen zal de toewijzing plaatsvinden. De toewijzing vindt enkele dagen na sluiting van de inschrijving plaats op basis van voorwaarden en voorkeuren.

Wij maken een selectie op basis van voorwaarden, hoe minder voorbehouden, hoe meer kans. Als je een woning toegewezen krijgt, wordt je gebeld. Tijdens dit telefoongesprek krijgt je meer informatie over het verdere proces. Op het moment waarop het telefoongesprek plaatsvindt heb je in feite een optie op een woning. Boertjes Makelaardij & Hypotheken plant tijdens dit telefoongesprek een eerste afspraak met je in. De optie geldt voor een periode van twee weken en gaat in na het eerste gesprek.

De inschrijvers die geen woning toegewezen krijgen worden ook gebeld. Als je wenst kunt je op de wachtlijst blijven staan, je kunt later dan alsnog een woning toegewezen krijgen. Komt er namelijk een woning vrij, dan zoeken we opnieuw een koper voor de vrijgekomen woning.

FINANCIËLE CHECK

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in een woning of vrije kavel van het project De Slagen? Dan moedigen wij je aan om een financiële check te doen. Daarmee weet je precies wat je maandlasten worden en wordt je volledig meegenomen in alles wat er komt kijken bij het financieren van een nieuwbouwwoning.

Om het je wat makkelijker te maken kun je met bijgaand invulformulier naar je eigen (hypotheek)adviseur. Deze kun je door hem/haar laten invullen en uploaden in je persoonlijke account!

Interesse in wonen op De Slagen? Meld je aan!

Heb je interesse in één van de woningen of wil je als omwonende op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen. Wij houden je graag op de hoogte. Aan je inschrijving is geen enkele verplichting verbonden.