Even voorstellen: Boertjes Makelaardij & Hypotheken

Graag stellen wij de makelaar van De Slagen in Staphorst aan je voor:

Boertjes Makelaardij & Hypotheken is al vanaf het allereerste begin thuis in deze nieuwbouwwijk De Slagen. Vanaf de eerste ontwikkelingen tot de huidige fase hebben we samen met de Staphorster aannemers gewerkt aan groei van het dorp.

‘Je thuis voelen’

‘Je thuis voelen’ komt in allerlei vormen in ons leven voorbij. De mensen met wie je het leven deelt of met wie je samenwerkt, maar ook de plek waar jij je tijd met die mensen doorbrengt. Misschien ben je toe aan een nieuwe omgeving, een groter huis of juist kleiner, een plek waar je thuis kunt werken of waar je kinderen veilig kunnen opgroeien. Wat de reden ook is, het gaat altijd om grote stappen en belangrijke beslissingen in je leven.

Bij dit soort levensgebeurtenissen heb je een vakkundig iemand naast je nodig die kennis heeft van alles wat er komt kijken bij kopen, verkopen en financieren. Zodat het maken van deze grote beslissingen met een goed gevoel en in goed vertrouwen gebeurt. Daarom investeren wij in onze klanten, zodat zij zich bij ons thuis voelen en de ruimte hebben om alle vragen en wensen bij ons neer te leggen.

De deur staat altijd open!

Boertjes Makelaardij & Hypotheken bestaat uit drie makelaars en eenhypotheekadviseur, die ondersteunt worden door een actieve binnendienst. . Samen met jou werken Harry Boertjes, Carmen Boertjes, Evelien Hofstede en Alfred Meedendorp aan de volgende stap naar jouw nieuwbouwwoning. We geven uiteraard de informatie over de nieuwe woning, maar daar houdt het niet op. Graag denken we met je mee over je hypotheekkansen en eventueel de waarde van je huidige huis voor verkoop.

Ons kantoor is gevestigd in het hart van Staphorst, aan de Gemeenteweg 75. Kom eens langs om de mogelijkheden te bespreken. De deur staat altijd open!

Of neem contact op via nieuwbouw@boertjes.nl en 0522-462844

Interesse in wonen op De Slagen? Meld je aan!

Heb je interesse in één van de woningen of wil je als omwonende op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen. Wij houden je graag op de hoogte. Aan je inschrijving is geen enkele verplichting verbonden.