De prijzen zijn bekend!

Heb je een oogje op één van de woningen van De Slagen in Staphorst? Dan wil je natuurlijk wel weten of je droomwoning binnen je budget valt. Goed nieuws! De definitieve prijzen zijn vastgelegd en staan nu online. Bekijk de prijzen onder het woningaanbod.

INSCHRIJVING

Vanaf 23 januari is de inschrijving van De Slagen in Staphorst officieel geopend en is het mogelijk om je persoonlijke account aan te maken! In je persoonlijke account kun je je kavelvoorkeuren doorgeven of wijzigen en kun je de financiële check aanleveren. Onderaan dit nieuwsbericht staat vast een korte uitleg hoe jij na start verkoop je persoonlijke account direct kan aanmaken!

Let op! Je kunt alleen een account aanmaken met het e-mailadres waarmee je je ook ingeschreven hebt.

Je hebt tot maandag 5 februari 12.00 uur de tijd om je in te schrijven.

HOE VERLOOPT HET VERDERE PROCES?

Vanaf 23 januari zal de verkoop van de woningen van start gaan. Vanaf dat moment zijn alle verkoopstukken te downloaden op de website. Daarnaast liggen vanaf 24 januari ook de verkoopmappen met daarin het inschrijfformulier, de prijslijst en de brochure voor u klaar bij Boertjes Makelaardij & Hypotheken in Staphorst. De verkoopfase zal 2 weken duren. Na de sluiting van de deadline zal de toewijzing van de woningen plaatsvinden.

TOEWIJZING

Nadat wij alle inschrijvingen hebben ontvangen zal de toewijzing plaatsvinden. De toewijzing vindt enkele dagen na sluiting van de inschrijving plaats op basis van voorwaarden en voorkeuren.

Wij maken een selectie op basis van voorwaarden, hoe minder voorbehouden, hoe meer kans. Als je een woning toegewezen krijgt, wordt je gebeld. Tijdens dit telefoongesprek krijgt je meer informatie over het verdere proces. Op het moment waarop het telefoongesprek plaatsvindt heb je in feite een optie op een woning. Boertjes Makelaardij & Hypotheken plant tijdens dit telefoongesprek een eerste afspraak met je in. De optie geldt voor een periode van twee weken en gaat in na het eerste gesprek.

De inschrijvers die geen woning toegewezen krijgen worden ook gebeld. Als je wenst kunt je op de wachtlijst blijven staan, je kunt later dan alsnog een woning toegewezen krijgen. Komt er namelijk een woning vrij, dan zoeken we opnieuw een koper voor de vrijgekomen woning.

Interesse in wonen op De Slagen? Meld je aan!

Heb je interesse in één van de woningen of wil je als omwonende op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen. Wij houden je graag op de hoogte. Aan je inschrijving is geen enkele verplichting verbonden.