Dorps en groen wonen

De huidige fase van De Slagen bevindt zich tussen het Roggeveld, het Korenveld en de Staphorster Kerkweg. Hier woon je op een plek met waardevolle tradities, gemeenschapszin, historie en op loopafstand van alle voorzieningen in het dorp. Tegelijkertijd word je omringd door groen. Kortom, hier staat je heel wat woongeluk te wachten!

Een plek
vol historie

Boerderijen, in de typische Staphorster kleuren blauw en groen, die in stegen achter elkaar geplaatst zijn. Uniek slagenlandschap rond Rouveen. Klokkenstoel naast de kerk in IJhorst. Het fraaie Reestdallandschap. Bewoners in klederdracht. Staphorster Stipwerk. Kortom, een prachtige mix van cultuur en natuur. Dat is gemeente Staphorst.

Leren, ervaren, genieten!

Ontdek De Slagen in Staphorst, waar onderwijs, cultuur en sport samenkomen. Met 10 basisscholen en een middelbare school heb je hier alle kansen om te leren. Het lokale museum en de bibliotheek brengen de geschiedenis en kunst dichtbij, terwijl de kinderopvang het makkelijk maakt voor de kleintjes. Het medisch centrum voor je gezondheid is lekker dichtbij. Sportliefhebbers zitten hier goed met voetbal, tennis en het zwembad op maar 4 minuutjes fietsen van De Slagen. En als je van natuur houdt, check “de zwarte dennen” met z’n ruiterpaden en wandelroutes op nog geen 5 minuten rijden met de auto. Voel je thuis!

Dichtbij en gevarieerd genieten

Duik in het levendige winkelleven van Staphorst vanuit De Slagen. Een korte fietstocht van huis brengt je naar een divers stadscentrum met supermarkten, een drogist en een Action. Geniet van vers brood bij lokale bakkers, scharrelvlees van de slager en zeevruchten bij de vishandel. Op woensdagochtend bruist het Marktplein met een gevarieerde weekmarkt. Van kleding tot bloemen, het is er allemaal. Verwen je smaakpapillen in gezellige restaurants en cafés. En als de stad lonkt, ben je in 15 minuten in zowel Meppel als Zwolle dankzij de nabijheid van de A28. Ontdek, proef en beleef het beste van Staphorst!

Interesse in wonen op De Slagen? Meld je aan!

Heb je interesse in één van de woningen of wil je als omwonende op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen. Wij houden je graag op de hoogte. Aan je inschrijving is geen enkele verplichting verbonden.