WONEN IN Een heerlijke en duurzame familiewijk

Welkom bij De Slagen in Staphorst – waar dromen werkelijkheid worden en het leven zich ontvouwt te midden van duurzame pracht. Ontdek het unieke karakter van onze nieuwbouwwijk, bestaande uit woningen van verschillende types, waaronder twee-onder-een-kapwoningen, rijwoningen en vrijstaande kavels. De Slagen is meer dan alleen een woonwijk; het is een plek waar kinderen vrij kunnen spelen, waar buren vrienden worden en waar ruimte vanzelfsprekend is.

De kavels van de Slagen

Klik op een kavelnummer en bekijk alle informatie.

ONTDEK WONEN OP DE SLAGEN

BEKIJK HIER DE WONINGTYPES

De woningen in De Slagen worden in verschillende fases gebouwd. In elke fase zijn er verschillende woningtypes. Van tussenwoningen en hoekwoningen tot twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande kavels.

JOUW WONING, DUURZAAM EN KLAAR VOOR DE TOEKOMST

Alle woningen zullen duurzaam worden gebouwd. De woningen worden onder andere voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming en uitstekende isolatie. Daarmee is jouw nieuwe woning klaar voor de toekomst. Het geheel zal een ruim opgezette wijk vormen met kwalitatief hoogwaardig afgewerkte woningen, gelegen op een mooie locatie in Staphorst.

De verschillende (uitbouw)mogelijkheden maken het plan geschikt voor alle doelgroepen. Zowel voor starters en doorstromers, als ook voor senioren.

EEN GESCHIKTE WIJK VOOR DE KLEINE BEWONERS

WONEN IN EEN GROENE EN KINDVRIENDELIJKE OMGEVING

De Slagen biedt volop ruimte aan groen en speelplekken. Een mooie plek om op te groeien! Er zijn altijd wel spelende kinderen in de straten te vinden, dus aan vriendjes en vriendinnetjes geen gebrek.


De Slagen is qua ligging misschien wel de beste plek voor gezinnen die op zoek zijn naar een veilige, kindvriendelijke en groene woonomgeving. Alles is binnen handbereik! Op loopafstand van scholen, kinderopvang en het medisch centrum. Verder zijn de straten ruim opgezet met veel parkeerplekken!  

Interesse in wonen op De Slagen? Meld je aan!

Heb je interesse in één van de woningen of wil je als omwonende op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen. Wij houden je graag op de hoogte. Aan je inschrijving is geen enkele verplichting verbonden.